Presentkort på flygning

Covid-19

Med anledning av rådande restriktioner pga covid-19 har vi valt att tillfälligt pausa försäljningen av presentkort eftersom vi i dagsläget inte kan säga när vi kan genomföra flygningen.

Flygklubben följer folkhälsomyndighetens rekommendationer med avseende på fysisk distansering och i mindre flygmaskiner är detta svårt att uppfylla. Vi kan inte heller ta ansvar för olika riskgrupper som kan tänkas besöka oss i samband med flygningen.

 

Du som redan har fått eller köpt ett presentkort hos oss kommer att få din flygning genomförd efter att folkhälsomyndighetens restriktioner har lättats (detta gäller dig som har ett presentkort som var giltigt i mars 2020).

Vill du ge bort en oförglömlig present?

Du kan nu köpa presentkort för att flyga med hos Halmstad Flygklubb. Pris 600kr per 15min. I priset ingår flygning och en kortare teorigenomgång som genomförs under själva flygningen. Detta kan ses som en introduktion till fortsatt flygning hos vår flygskola.

Flygningen görs i en Evekor SportStar RTC eller Piper Cherokee Pa-28.

Köpa presentkort

Kontakta oss via mail för att beställa

  • Ange tid 15, 30 45 eller 60 minuter
  • Ange mailadress dit vi ska maila presentkortet
  • Sätt in pengar på bankgiro 182-7948

Vi mailar presentkortet inom någon dag efter att vi erhållit betalningen. Presentkortet är giltigt i ett år.

Boka tid

Tid bokas via de kontaktuppgifter som står på presentkortet. All flygning är väderberoende så det är inte säkert att flygningen kan genomföras vid första försöket.

Välkommen!